Madrass jämförelse

Att köpa en ny madrass är aldrig lätt. Speciellt inte om man vill ha den bästa. Vi har jämfört 5 madrasser på den svenska marknaden för att hjälpa dig hitta rätt madrass. Listan innehåller madrasser med olika material som ex. Skummadrass, resårmadrass, latexmadrass. Ta en titt på vår jämförelse nedan och se vilken madrass som passar dig bäst.

Emma Madrass Tempur Supreme Cloud Jysk Wellpur Gold Ikea Madrass – Matrand Mio Madrass – Zen

JANUARIREA! Upp till 55%
Få 5% extra med koden:TOPP5

Till hemsidan
Tempur Madrass
Supreme cloud
Läs mer
Jysk Madrass
Wellpur Gold
Läs mer
Ikea Madrass
Matrand
Läs mer
Mio Madrass
Zen
Läs mer
Betyg 9.8 8.7 8.5 7.8 7.5
Bäst i test        
Riskfri prövotid        
Fri hemleverans      
Minst 10 års garanti  
25cm eller högre    
Pris under 7000 SEK (90x200)  

Att välja madrass

Alla vet hur svårt det kan vara att köpa en ny madrass, speciellt då man skall ha den i flera år. Då vill man såklart ha den bästa madrassen utan att investera en halv förmögenhet. Vi har sammanställt en topplista på de 5 bästa madrasserna på marknaden från olika företag, för att hjälpa dig hitta rätt.

Vi hoppas att vår madrassjämförelse gör det lättare för dig att hitta en madrass. Om du fortfarande är osäker på vilken du skall välja kan du alltid kontakta oss så hjälper vi dig i ditt köp. I annat fall kan du kontakta de olika företagens kundtjänst för att få svar på dina frågor.

 

Köp din madrass online

Precis som med allt annat kan du självklart köpa en madrass online också. Detta är ofta helt nytt för de flesta och kan kännas lite lustigt. Man vill ju känna, prova och vet att madrassen möter de förväntningar som man har. Men att köpa en madrass online är faktiskt väldigt bekvämt. De flesta företag idag erbjuder fri frakt och fri retur hem till dörren. Men det löser dock inte problemmet med att man såklart vill prova madrassen först. Lyckligtvis har Emma Madrass löst detta. Dem ger 100 nätter riskfri provsömn, skulle du vara missnöjd kan du skicka tillbaka den. Vi på topp5 tror och hoppas att fler madrassföretag erbjuder denna möjlighet i framtiden så att man alltid kan prova den hemma och verkligen veta att den är skön att sova en helt natt på.

Om du köper din madrass i butik finns det självklart flera fördelar, men även nackdelar. Du kan inte veta hur madrassen känns att sova på under en längre period, vilket är extremt viktigt då de tar flera veckor att vänja sig vid en ny madrass. Dessutom jobbar många i butik på procent, och att dem därmed får en viss summa pengar beroende på hur mycket dem säljer. Därmed kan dem sälja på dig en onödigt dyr madrass utan att den faktiskt är bäst för dig. Se alltid till att du kan prova din madrass hemma, det garanterar att just DU gillar madrassen och ingen annan.

:wq