Madrass jämförelse

Att köpa en ny madrass är aldrig lätt. Vi har jämfört 5 madrasser och olika madrass test för att hjälpa dig att hitta rätt madrass som passar dig. Listan innehåller madrasser med olika material som ex. Skummadrass, resårmadrass, latexmadrass. Ta en titt på vår jämförelse nedan och se vilken madrass som passar dig bäst. Ett madrass test som ger dig nödvändig information.

Kriterier Emma Madrass recension Tempur Supreme Cloud recension Bättre Nätter Mayan Green recension Jysk Dreamzone recension Mio Dream Delux recension

Få 37% rabatt på madrasser med koden: Topp5

Läs recension

Tempur Supreme Cloud

Läs recension

Bättre Nätter Mayan Green

Läs recension

Jysk Dreamzone

Läs recension

Mio Dream Delux

Läs recension
Betyg 9.3 8.1 7.7 7.6 7.3
Bäst i Test        
Passar alla        
Pris under 5000 kr (90x200)        
Fri frakt och retur    
Bekvämlighet  
100 dagars öppet köp      
25cm eller högre  
Kundtjänst sju dagar i veckan    
10 års garanti

Att välja madrass

Alla vet hur svårt det är att köpa en madrass. Vi har sammanställt en topp 5 lista av några av de bästa madrasserna på marknaden, för att hjälpa dig att fatta rätt beslut. Förhoppningsvis kan vår madrassjämförelse göra det lättare att hitta rätt madrass för dig. Om du fortfarande är osäker på att köpa din madrass online, tveka inte att besöka varumärkets hemsida eller kontakta deras kundtjänst för att få svar på dina frågor. Du kan också se till olika madrass test som genomförs runt om i Europa.

Köp din madrass online

Att köpa en madrass på nätet är väldigt bekvämt. Du placerar inte bara din beställning från ditt eget hem, men många företag erbjuder också fri frakt och retur. En annan fördel med att köpa din madrass på nätet är att många madrassföretag ger dig möjlighet att prova madrassen för 100 nätter utan risk. Om du inte tycker om din madrass kan du bara skicka tillbaka den! Om du köper en madrass i butik kan du inte veta exakt hur känslan är efter bara  10 minuter. Eftersom din kropp behöver ett tag för att anpassa sig till en ny madrass, bör du prova den i minst 5 eller 6 veckor innan du bestämmer dig för en madrass.