Emma Diamond Madrass Omdöme

Madrass Bäst

Lathund:

Anledningar att köpa:

✔️Temperaturreglering

✔️Tryckavlastning för alla sovpositioner

✔️ Tvättbart fodral

✔️ 100 nätters provperiod

Anledningar att undvika:

❌ Går bara att köpa online

Emma Diamond Madrass

Emma Diamond Madrass är premiumvalet i Emmas sortiment. Till skillnad från Emmas prisvinnande “Original” skummadrass, är det en resårmadrass som kombinerar pocketresårer med olika skumlager. Diamond Madrrassens främsta egenskap är det översta lagret i Diamond Degree material som är väldigt bra på att leda bort överskottsvärme och reglera temperaturen.

 

Emma Diamond Madrass Top 5

Madrassens uppbyggnad:

Bottenmaterialet (marmorerat mörkgrå skum): Stödjande material som med tre zoner hjälper dig att optimera återhämtningen.

Nedre Mittenmaterialet (pocketresårer): Pocketresårer som ser till att madrassen anpassar sig bättre och mer dynamiskt till din kropp och dina rörelser. Det hjälper också madrassen att andas bättre i jämförelse med en traditionell skummadrass.

Övre mittenmaterialet (Marmorerat ljusgrå skum): Ett ergonomiskt utformat lager som ser till att madrassen ger optimal tryckavlastning oavsett sovposition.

Översta materialet (grått skum): Detta är det patenterade Diamond Degree-skummet som gett madrassen sitt namn. På grund av små grafitpartiklar i skummet (som skiner lite som diamanter) blir madrassen väldigt bra på att leda bort överskottsvärme och hjälper dig hålla rätt temperatur. Detta hjälper dig att stanna längre i den djupa sömnfasen.

Fodralet: Fodralet är tvättbart och är till för att hjälpa det översta materialet att reglera temperaturen.

 

Emma Diamond Madras Bästa

 

Emma – Vad erbjuder dem?

Alla företag erbjuder olika tjänster. I denna sektion överväger vi samma tjänster och policys för de olika företagen på hemsidan. Tjänster, policys och en kort beskrivning av företaget finner ni nedan.

Företaget Emma är bakom testvinnande produkter såsom Emma Original Madrass, som korats Bäst i test av testfakta både år 2020 och 2021. Hela testet kan läsas på Testfaktas hemsida.

Utöver det erbjuder de andra produkter såsom sängar, madrasser, bäddmadrasser och kuddar som utformats för att optimera din sömn.

 

  1. Öppet köp/Provsömn: Emma Madrass erbjuder 100 dagar öppet köp. Läser man detaljerna erbjuder de mer än vad standard öppet köplagarna innebär. Köper du en produkt hos Emma kan du prova den i 100 nätter och vid en retur finns inga dolda kostnader. Enligt deras hemsida återbetalas du inom 14 dagar efter upphämtning.
  2. Garanti: Emma erbjuder 10 års garanti på alla deras produkter, inklusive madrassen vi recenserar i detta inlägget.
  3. Leverans: Fri frakt ingår vid alla köp, leveranstiden kan dock variera men tycks vara under 2 veckor.
  4. Retur: Hos Emma Madrass är en retur inom 100 dagar helt gratis
  5. Kundtjänst: Emma erbjuder kundtjänst via telefon, chatt och e-mail. Telefonen är öppen mellan 9–17, dock står inga öppettider för chatten eller deras svarstid på mail.
  6. Återförsäljare: Emma har inga återförsäljare och du kan inte köpa deras produkter i en butik.
  7. Utförda test: Emma Original har blivit testad i Testfaktas madrasstest 2020 och utsågs som vinnare. Emma Original Madrass har dessutom testats i andra länder och har blivit utsedd till vinnare flertalet gånger.
  8. Utbud: Produktsortimentet som Emma Madrass erbjuder är glest. De erbjuder endast två madrasser, två bäddmadrasser, två sängar och fyra kuddar.

 

Online Recensioner – Trustpilot

För att bedöma recensioner har vi valt att använda Trustpilot, en hemsida för omdömen online.

Antal omdömen: 912

Betyg: 4,6/5

Ett betyg på 4,6 är enligt trustpilot utmärkt. Endast 5% av alla omdömen är 1-2 vilket tyder på ett väldigt bra resultat och nöjda kunder.

 

Sammanfattning – Emma Diamond Madrass Omdöme

Emma Diamond Madrass är Emmas uppföljare till den prisvinnande Emma Original. Det är en mer premium madrass som kombinerar fördelarna av skummadrasser med resårmadrasser. Det största som skiljer den från Emma Original är dess förbättrade förmåga att reglera temperaturen när man sover. Något som har visats ha en positiv effekt på djup sömn. Kort men gott, med Emma Diamond har du en högkvalitativ madrass till ett rimligt pris.